Hoppa till sidans innehåll

Pro Tour de Evalds


Här överst på sidan hittar du all aktuell uppdatering när det gäller resultatlistor och tävlingsbanor. All löpande info och kommentarer hittar man på FB: www.facebook.com/ProTourdeEvalds 

Tidigare årgångar hittar du i flikarna, scrolla i rubriken ovan. Glöm ej heller att ha koll på Reglementet, finns också i rubriken ovan.

 

 

20201121:

Vi är i gång! Ja det tog några veckor för PTdE 2020/2021 att komma igång, ingen samling på farsdag och "typ alla" kör denna höstsäsong från hemmaplan nu när pandemielländet COVID-19 far runt i landet och världen...

 

Prolog körde var och en så många gånger man ville under en hel vecka och redan onsdagen direkt efter farsdag var Etapp 1 igång.

I "Lidköping" är det 5 grupper med 4 personer i varje grupp. Grupp 5 är en "låst" tjejegrupp. 1 till 4 kämpar om att flyttas så högt upp i grupperna som det bara går, tyvärr får det "bara" plats 4 i varje grupp så att vara i just Grupp 1 är ju ädlast va klart :-)

"Kvänum" kör på samma sätt men har 10 pers i grupp 1 och 11 pers i grupp 2, 3 och 4. Grupp 5 är ingen "ren" tjejgrupp utan det mixas liksom i övriga grupper, 11 pers även i grupp 5. 

I år kör alla i en Meetup funktion Zwift skapat och det är grymt då alla PTdE cyklister blir själva på banan, inga andra som stör. DOCK!! Gäst- och Hjälpryttare kommer vara tillåtet, redan i Etapp 3 kommer alla anmälda deltagare i årets PTdE få vara med och gästspela. Till Etapp 4 kommer det finnas plats för 29 Gäst-/hjälpryttare. Begränsat antal då det har med tidskrävande handpåläggning och Meetup funktion att göra. Allt eftersom etapperna löper på och grupperna blir mer fixerade så kan det kommas att utökas med Gäst-/hjälpryttare. Mer info om det framöver. Hitintills då, ja så här ser reultatlistorna ut:


ETAPP 2 - "Kvänum" / HÄR
ETAPP 2 - "Lidköping" / HÄR
ETAPP 1 - "Kvänum" / HÄR
ETAPP 1 - "Lidköping" / HÄR
PROLOG - "Kvänum" / HÄR
PROLOG - "Lidköping" / HÄR

Uppdaterad: 22 FEB 2018 21:55 Skribent: Tävlingsledningen PTdE

Sparbanken

evalds

Benders

Bjertorp

skandiaelevator

Kvänums Energi

 

Evalds Bil

evaldsson

Härlingtorp

Ica Sahlins

Jörgensen

Kvänums Plåtteknik

Kvänums Kök

Kvänums Järn

Lumber & Karle

 

Rotage

Sahlins

Snyggt och Rent

 

Swegon

Tornum

YIT

åkerstedts

Postadress:
Kvänums IF - Cykel
Kvänums IF löp & cykel, Evalds Bil AB / Evalds MTB
53591 Kvänum

Kontakt:
Tel: 051292835
Fax: 051292732
E-post: This is a mailto link

Se all info