Uppdatering - Bemanna garderoben i höst

26 AUG 2021 09:31
  • Uppdaterad: 12 SEP 2021 12:19

20210912

Då var det dags igen för jobb på Vara konserthus 😀
Fredag 22/10 19.30, Bohuslän Big Band & Kathrine Windfeldt
Måndag 25/10 19.00, Eufori - Hampus Nessvold
Torsdag 11/11 19.30, The Simon & Garfunkel story
Måndag 29/11 19.30, I vintertid
Nedan finns protokoll från mötet jag var på förra veckan inkl. information om snabbtest.
Bifogad bemanningslistan utifrån förändringar från produktion/interna byten mellan föreningar. De mörkgrå fälten är de föreställningar som flyttat/ställts in som vi vet fram tills idag där arbetspass uteblir.
Som tidigare så behöver vi ha en ansvarig för kvällen samt 1-2 st till beroende på hur många gäster det kommer.
Så boka gärna in er genom att skriva i kommentarsfältet på Facebook vilka datum ni kan så fixar vi denna höstens bemanning på ett bra sätt. Ungdomar från 15 år och uppåt får också gärna komma och hjälpa till! 😊

20210826

Nu är det klart att vi kommer öppna upp dörrarna för publik igen i höst, i mindre skala än vanligt, men ändå en ljusning.

Första konserten ska bli redan nästa fredag den 3 september och då är det en klassisk konsert.

Med anledning av detta kallar jag med kort varsel till ett uppstartsmöte inför hösten och jag håller tummarna för att någon från era föreningar har möjlighet att närvara. Vi ska försöka att hålla det kort och koncist men informativt så alla känner sig säkra på vad de förväntas göra i dessa märkliga tider.

Ett preliminärt schema med höstens föreställningar kommer på mailen före jag slutar idag. Som vanligt, helt okej att byta pass med varandra, säg bara till så det står rätt i vårt schema. Känner någon att ni fått för många/för få föreställningar eller har andra funderingar och önskemål är det bara att säga till.

I nuläget får vi ta in drygt 200 personer i respektive salong, vilket kan komma att ändras med kort varsel. Om restriktionerna kvarstår resten av säsongen, kommer tyvärr en del föreställningar att flyttas/ställas in. Ändras restriktionerna till det bättre gällande publikantal kan istället några nya föreställningar tillkomma. Precis som tidigare kommer jag kommunicera med er så fort någon förändring sker.

Varmt välkomna till en ny säsong på Vara Konserthus!

Vänligen,

Jennie Toreborg

Biljett- och publikservice, gruppbokning och garderob

HT21.xlsx