Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

KLUBBKLÄDER 2021

14 APR 2021 16:41
Dax för klubbkläder!! BESTÄLL NU och OBSERVERA...
  • Skapad: 14 APR 2021 16:41

1 / Nya (bättre) storlekar för alla våra barn, nu stämmer centilong storleken mer med verkligheten. Finns möjlighet att prova i Klubblokalen onsdag den 14 april samt onsdagen den 21 april.

2 / EPIC är en helt ny serie som ser fantastisk ut, tight "race" med lite längre armar. Helrätt :-)

3 / TESTKVÄLLAR i anslutning med ungdomsträningen den 14:e april samt 21:a april. Klubbstugan i Oltorp OCH OBSERVERA... RESPEKTERA VARANDRA, HÅLL AVSTÅND, blir det KÖ, kanske avvakta och i lugn och ro åka till Evalds i Kvänum och prova. Kläderna finns där till och med 23 april, vardagar kl. 10 till 16:45.


LOGGA NU IN OCH KÖP :-) se nedan för beskrivning om hur...

Snabböversikt på sortimentet:
PROF MATRIX är tröjan som ingår i din licens (en gång) och/eller som ungdom som är med i träningsgrupp och har för avsikt att köra 3 tävlingar på en säsong.

PROF BODYFIT, mjukare något finare material i tyget (stor säljare).

PROF BODYFIT SMOOTH, som ovan men med ett ännu finare material i ärmen (borde vara storsäljaren).

EPIC PLUS, ny för våren 2021, nu pratar vi "High-End" till ett riktigt bra pris dessutom. Helt tidsrätt med den långa ärmen (i den kortärmade modellen).

RACE PROVEN, proffsens val, använder du utan underställ, tight och med en låg krage.
--------------------------------------------------------------------------------------------------


DAX ATT LOGGA IN:

Här kommer inbjudan till KVÄNUMS IF’s webbshop för inköp av klubbkläder från Bioracer. 

SHOPPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN 25 april 2021

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer Klicka på följande länk: 

https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=B4t6mvh55j

Läs den bifogade PDF filen i detta mail , där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 7-8 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

 

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. 

Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link

 

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link

 

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

 

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

 

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning.  På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS!

- Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link

 

Med Vänlig Hälsning/Best regards

 

JONAS GUNNARSSON

 

BIORACER SVERIGE AB, ELVERKSGATAN 1,  73831  NORBERG
This is a mailto link - mobile +46 (0)70 365 85 25

www.bioracer.se - www.facebook.com/bioracersverige

All information i detta e-postmeddelande, inklusive bilagor, är konfidentiell. Om du har fått detta e-postmeddelande felaktigt, ta bort det direkt och ta bort bilagorna från ditt system. Du får inte använda, avslöja eller sprida informationen på något sätt. Vänligen meddela avsändaren omedelbart om du mottagit detta e-postmeddelande felaktigt. Personuppgifter i det här e-postmeddelandet behandlas enligt Bioracers integritetspolicy som du kan läsa på vår hemsida: http://www.bioracer.com/en/privacy Om du har några frågor angående ditt integritetsskydd och integritetsrättigheter, kontakta oss: This is a mailto link

 Skribent: Tommy Evaldsson
E-post: Adressen Gömd

Sparbanken

image004.jpg

evalds

Benders

Bjertorp

skandiaelevator

Kvänums Energi

 Evalds Bil

Härlingtorp

Ica Sahlins

Jörgensen

Kvänums Plåtteknik

Kvänums Kök

Kvänums Järn

Lumber & Karle

 Rotage

Sahlins

Snyggt och Rent

 Swegon

Tornum

YIT

åkerstedts

Postadress:
Kvänums IF - Cykel
Kvänums IF löp & cykel, Evalds Bil AB / Evalds MTB
53591 Kvänum

Kontakt:
Tel: 051292835
Fax: 051292732
E-post: This is a mailto link

Se all info