MTB CYKLIST - SÖK NU!! FASTA NUMMERLAPPAR I VästgötaCupen!

22 MAR 2017 22:42
Hallå KIF:are!! Västgötacupen tog ett beslut i vintras om att 2017 ska vi köra med fasta nummerlappar. Beslutet är "tufft" tagit. Innebär att om du ämnar köra cupen måste du ha en fast nummerlapp annars är det efteranmälan som gäller!!
  • Skapad: 22 MAR 2017 22:42

Fast nummerlapp gäller för dig i tävlingsklass (licens med andra ord) och redan i instegsklassen 10-12 år och uppåt. Vi är väl 70-80 pers med licens som kör cupen så det kommer bli ett jättekul jobb att söka för oss alla. Glädjande nog så är det en och samma person som ska göra det också!!

Så för att detta ska funka smidigt för ansvarig så vore det väldans trevligt om vi alla hjälps åt att sprida detta budskap snabbare än snabbast samt fylla i nedanstående uppgifter i ett mail till undertecknad. Så maila som sagt snarast, saknar ni uppgifter eller inte vet vad som ska fyllas i. Fyll i det ni vet. Uteblivna fält fixar Föreningsledare till. Dock kommer ansvarig INTE fixa någon fast nummerlapp om det inte kommer in på mail!! Tar alltså inte emot någon ansökan över något annat forum än ett mail!

Fält att fylla i här nedan. Kopiera texten mellan strecken och klistra in det i ett mail. Maila till; This is a mailto link
(Nedanför fälten du ska fylla i kan du läsa informationen som Västgötacupen gått ut med).

Kopiera härifrån:_________________________
Namn *
Cyklistens för- och efternamn

Födelsedatum *
åååå-mm-dd

IO-Nummer *
Är det nr som benämns IO-id på cyklistens licens för säsongen 2017. Samma nummer som det tidigare licensnumret (2016 och tidigare), också det nummer som i IdrottOnline heter IdrottsID.

Klubb *
DITT SVAR = Kvänums IF

Klass *
__________________________TILL HIT!!___

Nedan är texten från Västgötacupen =
Här ansöker föreningsledare om fasta startnummer i Västgötacupen 2017
*Obligatorisk
Cyklisten ansöker INTE själv.
Du som FÖRENINGSLEDARE ansöker här om tilldelning av fast startnummer i Västgötacupen 2017. Ansökan görs för VARJE cyklist som tillhör din förening och kommer tävla i cupen under 2017.

Fasta nummerlappar (rygg och cykel) kommer att lämnas ut till representant för klubben på första deltävlingen. Cyklisten och klubben är därefter ANSVARIGA för nummerlapparna under HELA säsongen.

Regler
För FÖRANMÄLAN till deltävling gäller att klubben har ansökt om fast startnummer HÄR inför cupen 2017, detta görs för respektive cyklist.
Har INTE ANSÖKAN om fast startnummer inkommit senast 14 dagar innan deltävling, är det efteranmälan på plats som gäller.

Nummerlapparna SKALL efter säsongen återlämnas av respektive klubb till Västgötacupen. Ej återlämnade nummerlappar debiteras klubben med en avgift på 200 kr.

image004.jpg