Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskapet avgjort...

25 APR 2018 12:53
Kvänums "Öppna" KM i XC är avgjort. Som vanligt försöker klubben köra Seniorracet tisdagen innan 1:a Majloppet så det blir ett bra genrep, så även i år! Banan var regnblöt och yttertemperaturen 7 grader och grått, Svensk "Nyårsafton-skrud"...
  • Uppdaterad: 25 APR 2018 12:56

30 man till start i det halvtrista vädret ser vi som bra. Lite Skövde och Mariestadscyklister ville känna på bana och underlag innan stundande 1:a Majlopp, kul tycker vi alla i Kvänum att det kommer lite gäster :-)

När starten gick så var det nykomlingen i Kvänums färger som satte fart, som en projektil ut på 1a varvet for Erik Zälle, Viktor Ludvigsson (Skövde) och ständigt snabbe Tommy Evaldsson jagade efter. I slutet av 1a varvet stoppade det till lite i ett surhål för Erik och Viktor gick om. Tommy täppte till den lilla lucka som var och gick ganska snart om Erik. Trots tufft kämpande så visade det sig att Viktor var ohotad på andra varvet och tog en betryggande seger före Tommy som nu lyckades ta till baka tronen som KM mästare!!2017 satte en punka stopp. Regerande KM mästare Tobias Johansson vilade och släppte titeln utan att bjuda upp till dans! 

Ivanda Eiduka visade även hon att gamal är äldst, dock jagar "di yngre" ordentligt nu så frågan är om Ivanda och Tommy klarar av några mer KM titlar i XC..?

Grattis alla till ett väl genomförd KM och genrep inför 1:a Majloppet

RESULTAT SENIOR 2018

Skribent: Tävlingsledningen
E-post: Adressen Gömd

Sparbanken

image004.jpg

evalds

Benders

Bjertorp

skandiaelevator

Kvänums Energi

 Evalds Bil

Härlingtorp

Ica Sahlins

Jörgensen

Kvänums Plåtteknik

Kvänums Kök

Kvänums Järn

Lumber & Karle

 Rotage

Sahlins

Snyggt och Rent

 Swegon

Tornum

YIT

åkerstedts

Postadress:
Kvänums IF - Cykel
Kvänums IF löp & cykel, Evalds Bil AB / Evalds MTB
53591 Kvänum

Kontakt:
Tel: 051292835
Fax: 051292732
E-post: This is a mailto link

Se all info