Inomhuscykling för Ungdom

Nyfiken på att köra inomhus!?
Kvänums IF har 8 stationer där vi är igång från mitten av oktober till sista mars.

Vill du ha mer information kan du logga in på klubbens Facebook sida eller direkt på PTdE´s facebooksida. Denna sida används i mångt och mycket som ett forum för inomhuscyklingen. / https://www.facebook.com/ProTourdeEvalds/

Information för ungdomarna om 2017/2018:års inomhusträning

Tänkt upplägg:

Hålla igång "cykelmuskeln" och intresset även vintertid. Kamratskapen och "cykelpolarna" får chans att träffas och pusha varandra. Cyklisten står bättre förberedd när våren är här :-)

Vi delar upp oss i 2 grupper. 14 gruppen är fler till antalet, här delar vi på cyklarna så den effektiva träningen blir ca 30 min. För att kunna deltaga skall cyklisten ha blivit 135cm i längd. Tjejgänget hänger med här.
15 gruppen är tänkt en pers/cykel. Gruppindelningarna kan komma att ändras från en gång till en annan men denna indelning har vi som grund. Nya cyklister som inte finns med i listan är mer än välkomna klockan 14:00

Kostnad: Medlem i KIF. 30kr/gång eller säsongskort 300 kr.
Kontant eller Swish på plats.

Grupp 14:00 & 15.00, samling 15 minuter innan utsatt tid.

Ledare på plats:

Tommy Evaldsson, Niclas Ejdestig, Mikael Strand, Risto Erkisson, Jonas Karlqvist.

(Övrig info på www.kvanumsif.nu)

Uppdaterad: 05 NOV 2017 17:09 Skribent: Tommy Evaldsson

KL Maskin