Hoppa till sidans innehåll

Pro Tour de Evalds


Scrolla dig vidare ner för all aktuell uppdatering, du hittar kommentarer och info om dom olika etapperna samt resultat och reglemente m.m. Tidigare årgångar hittar du i fliken Tidigare PTdE Resultat.

 

------------------------------------

Torsdag 22 Februari 2018

Grupp 1 till 4, tider från finalomgången som följer...
Etapp 12 / FINALEN G1 till G4

------------------------------------

Måndag 19 Februari 2018

PTdE VÄNNER! DAX FÖR FINAL!!
Nu köööör vi...

Grupp 4 (onsdag) och Grupp 2 (torsdag) startar 17:20. Grupp 3 och Grupp 1 startar ca 19:10. Grupp 5 startar 16:15 // Jaktstart gäller och startlista finns på plats. Som åkare är man nu "fast" i sin grupp så man kör helt enkelt om slutställning i gruppen, Vinnartröja och priser står på spel :-)

Prisutdelning är som tradition bjuder, redan nu på söndag. Alla 40 deltagare samt Reserver som deltagit under säsongen hälsas VÄLKOMNA :-)

Program och info för söndag som följer...
Ett SMS i våran SMS lista eller en notering på listan som hänger på anslagstavlan vid cyklarna gäller. Där skall du göra en markering om att du kommer på söndagens avslutningsstafett, prisutdelning och avslutningsmiddag, allt ingår i din startavgift. Det är förbokat en smaskig "Big Burger", Loka, Läsk, Kaffe å´ Kaka ingår. Bärs? Köper du själv i baren om du vill ha. Funkar inte Big Burger hojtar ni till så fixar vi en kost som funkar helt enkelt :-)

Det är också bokat så vi kan duscha i Lumber & Karles fina duschrum.

Presentation av Stafettlagen kommer ut på Fredag så snart alla anmält sig. 8 Lag där Grupp 1 till 5 blandas efter ranking, RESERVER tillåts, tävlingsledningen placerar in dessa. Listan kommer du hitta på kvanumsif.nu och på Pro Tour de Evalds Facebook sida (här med andra ord). RideON

Beräknad tid, ca program:

Samling vid cyklarna 09:15
Start stafett 09:45
Lumber & Karle 12:00 för dusch
Lunch ca 12:40
Förbättringar i Reglementet
Prisutdelning och erbjudande från evalds
The End av PTdE 2017/2018 ca 14:00

------------------------------------

Söndag 10 Februari 2018 

ETAPP 11 - Kungaetappen! Som vanligt en etapp med skräckblandad förtjusning :-) Men vilka tider...

LStängd Watopia när Grupp 4, 3 och 5 körde. Grupp 2 och 1 fick en bana med som mest 8000(!) pers på. Det gjorde gott för totaltiden skulle det visa sig. Spana gärna in resultatlistan med de snabbaste varvtiderna.

Inför avslutande final (v.8 på ordinarie tider) är det nu bestämt vem som hamnar i vilken grupp. I finalenrundan kan man varken åka upp, ur eller in i någon annan grupp än den man startar i. Finalen görs dessutom upp i en jaktstart. Mer info om starttider kommer frampå. Nu är det dax att presentera resultatlistan och lite statestik på respektive varv...

Totalresultatlista / ETAPP 11

Varvtider, Kungaetappen 2018 / HÄR

------------------------------------

Söndag 3 Februari 2018 

ETAPP 10 - Komplett resultatlista för en av de tuffare etapperna i säsongens PTdE´s...

990 Höjdmeter i London satte sina spår. Stängd bana gjorde det tufft i de långa backarna. Mycket kamp och många med kramp :-)

Blev några gruppförflyttningar. Ha nu lite koll på det inför kommande Kungaetapp!!

Resultatlista Etapp 10, Komplett / HÄR


 

------------------------------------

Söndag 28 Januari 2018 

ETAPP 9  - Komplett resultatlista för PTdE´s GP...

Richmond Flat, en bana som inte bjuder på några direkta överraskningar. Varvet är lite drygt 5 km och det körs i 8 varv. 5 av varven avslutas med en spurt och för att ge de cyklister som eventuellt tappat chansen att komma tillbaks kör PTdE med ett system man valt att kalla "Fältet Packas". I ca 2 km får inte gruppen åka snabbare än 25 km/h tills dess att alla är samlade, samlas man ihop tidigare är det ok att öka farten innan dessa 2 km passerats. Just detta är det som blir själva "överraskningen" i varvet.

-Kan man teama ihop sig snabbt och få upp farten fort!? Ja då vinner hela gruppen mycket i tid om man vill upp i resultatlistan. Men vill alla verkligen detta? Kanske det är bättre för flera i gruppen och verkligen bara gå på spurt och avancera internt i gruppen i stället!??

Disskutionerna är verkligen igång innan start, när starten väl gått borde taktiken vara klar men det ändras gärna utmed racet å´ då blir disskutionerna både livligare och högljudare!!! Helt klart ett spännande koncept som ämnar komma åter i PTdE :-)

Resultatet då, ja i Grupp 1 var det stenhård kamp, ingen taktik körning utan helt enkelt mycket stötar på varandra!! Tidsmässigt går det hela tiden såpass fort i denna grupp så man behöver egentligen inte oroa sig för att Grupp 2 eller annan grupp ska ta in någon tid. Carl Quintana var outstanding i varje spurt, T.Boonen visade fortsatt klass i spurterna och var den enda åkaren som lyckades hänga Quintana ända in på målgång...

Grupp 2 var heta på att ta in tid på G1 men taktiken var nästan för bra, J.Pantani visade gång på annan att han hellre ville avancera i gruppen än att föröka köra in tid på G1, detta gav verkligen dynamik å´ högljuda kommentarer under racet!! Efteråt var det verkligen gruppen det disskuterades mest i om vad som var mest rätt, fel och snabbast!!? Alla var nog överrens om att det var en riktigt tuff och härlig etapp :-)

Grupp 3 hade bra, kanske bäst Teamwork faktiskt, dock var teamworken såpass bra att man glömde köra fort och fightas innan själva spurten så sluttiden blev nog inte vad man hoppats på, nä faktiskt så körde Grupp 4 ca 15 sek snabbare trotts att man knappt visste varken ut eller in om när Fältet skulle packas eller när man skulle dra och göra det fort!! Fördelen här var att man sent fick ihop gruppen (på typ varje varv) och då var farten hög, än högre blev den när man inte var helt överens innan spurten heller, man bombade på helt enkelt!!

Grupp 5, ja här var det INTE mycket taktik, Fältet Packas funkade jättebra och när det sen blev Fri Fart!! Jag jösses, då kan man prata om BOMBA på, de stackare som precis kom ikapp under Fältet Packas ja dom stog mer eller mindre som möten när farten släpptes på, huuuur jobbigt som helst må man tro men ack så kul för publiken som sökt sig på plats och hejade på :-)

Mycket bra kört till ER ALLA hälsar Tävlingsledningen...
Resultat // HÄR

2 slagna Hjältar i Grupp 5...

------------------------------------

Söndag 21 Januari 2018 

ETAPP 8  - Komplett resultatlista...

London och Boxhill är alltid lika spännande, Boxhill, en backe som definitivt tar ut sin rätt på andra varvet! Till och med att Carl Quintana fick känna sig lite matt på slutet!! Dock, med en sjukt bra tid övertygade han åter och tog hem en solklar seger!! J.Linhart kämpade otroligt tapparet och plockade in åtskilliga minuter på både A.Gomiz och T.Boonen.

I Grupp 5 visade M.Grehn att han går från klarhet till klarhet. Denna etapp pressade han Millis väldigt hårt ända in på målsnöret!!

Fyra gruppförändringar, Per B. får åter kliva in i Grupp 2 och Grassroters åkaren Jonte K. är tillbaks i Grupp 3. Grattis till er :-)
På bekostnad av åker nu Patrik E. ner i Grupp 3 och således får F.Handfast ta steget ner i Grupp 4...

Kompletta Resultatlistan / HÄR

------------------------------------

Lördag 13 Januari 2018 

ETAPP 7  - Komplett resultatlista...

Julskinkan uppäten och tillbaks i Pro Tour de Evalds efter 3 veckors vila eller hårdkörning kanske!??

Hur som helst visade det sig att 3 varv i Watopia på banan "Hilly" med avslutning upp i Bergs KOM:et kändes :-)

Kompletta Resultatlistan / HÄR

------------------------------------

Onsdag 27 December 2017 

Tävlingskalender Januari 2018...

Då är kalendern för januari officiell. 3 härliga etapper i Zwift, alla 3 etapper kommer vara på "stängda" banor så glöm inte att välja rätt område när du ska provköra...

Tävlingsprogram Januari 2018 / HÄR

------------------------------------

Tisdag 26 December 2017 

ETAPP 6  - Komplett resultatlista...

Bergstempot är avgjort och PTdE har tagit "halvtid"...
Komplett Resultatlista / HÄR

------------------------------------

Lördag 16 December 2017 

ETAPP 5  - Komplett resultatlista...

T.Boonen visar klass när det blir tal om "En-dags-klassiker"!! Snabbast igen när PTdE landade i Holland och slutdelen av Amstel Gold Race, 9:o tuffa backar forceras på 49 km. Varav berömda Cauberg kommer 2 gånger på slutet. Stora spridningar i resultatlistan, allt från supersnabba 1:24 till strax under 2 timmar!! 

Imponerande kört och Grattis Millis Strand, snabbast i Grupp 5. Rigge Ullrich gjorde comeback efter lite sjukfrånvaro, knep segern i Grupp 4. 

I grupp 3 och Grupp 2 visar klubbens junisar att dom vill vara med och ta för sig!! Ruggit bra kört av Edvin Hasselblad som tar hand om 1:a platsen i Grupp 3 och löjligt bra av Adam U.W, dagens 2a tid och en storseger i Grupp 2!!

Komplett Lista / HÄR

------------------------------------

Lördag 9 December 2017 

ETAPP 4  - Komplett resultatlista...

Försten upp till Epic KOM tog hand om spurtpriset! Från startlinjen och upp till "Kom:et" kändes som en låååång pina för så gott som hela startfältet må vi tro!!(?) Carl Quintana var inte helt oväntat snabbast, en bit under 30 min tog det honom dit. De som kände för att cykla längst tog mer än dubbla tiden innan dom var framme vid nämnda spurtpris!!

Sen belönades det med en lång härlig utförslöpa där man skulle ha tungan rätt i munnen för att inte missa avarten, alltså styra med tangentbordets pilar. Å´det gick bra, jätte bra!! För nästan alla! De som inte hade tungan rätt i munnen hamnade halvägst upp mot djungeln innan de kom rätt. Sedan var det lite High Chaparal i många svängar när det väl gick snett i första så att säga! Men till slut så var alla i mål och givetvis har "svängarna" varit en snackis men va tusan, finns många cyklister som svängt fel där ute på vägarna och i skogarna också, bra träning ger det gänget :-)

Komplett resultatlista från ETAPP 4 / HÄR

------------------------------------

Lördag 2 December 2017 

ETAPP 4  - En lurig en! Du MÅSTE svänga...

Etapp 4, traditionsenligt bjuder denna etapp på Pro Tour de Evalds första Bergetapp, så även 2017...

Är väl ingen hemlighet att karaktären på cyklist kan vara den helt motsatta mot den som kör bra på en spurtetapp, såååå...

Spännande lär det bli!! Denna etapp blir ny/gammal då sträckan nu körs i Watopia och etappen sträcker sig över "berget"!!

Vid inlogg är det Watopia och sträckan ´Big Loop´som gäller. När du valt detta är det bara att rulla fram till portalen.

Starten går som vanlig nere i byn. För att nu gå ut i tunnlarna, mitt i tunnlarna svänger Avataren vänster och ut mot "Berget".

Efter ca 7 km når man första "Tyskbyn", det är brant och upp, upp, och upp. Stigningen håller totalt på i ca 25-30 min räknat från startportalen. Zwift "Kom:et" räknar för fullt när man närmar sig 14 km och etappens spurtpris. Först dit vinner, har du gjort dagens snabbaste tid reser sig "Getabocken" på bakbenen och tar emot dig :-)

Nu har du nått 460 höjdmeter å´ dax för en häääärlig utförslöpa, men slöa inte till för nu kommer dagens första prövning, efter knappt 19 km måste Du svänga med styrknappen på tangentbordet!! Din Avatar vill upp till vänster och "Djungeln" men du skall svänga åt höger. Missa det inte för svänger du upp vänster mot djungeln måste du vända och sedan svänga vänster, utan tvekan 30-40 sekunders tapp!!

Du kommer nu känna igen dig för du är på väg ner till "Flygplansbron" och vidare bort till byn med kullerstenen, exakt samma väg som avslutade Etapp 2...

När nu Vulkanen tornar upp sig är det dax att vara vaken för etappens andra prövning. Vid ca 25 km är du framme vid vulkanen, Avataren kör rakt fram vid första vägskälet, helt rätt och riktigt, gör inget!! Men snart kommer andra vägskälet och nu kommer vägskylten fram precis innan "branta-backen"!!

ca 26 km körda och precis innan eller mitt i backen trycker du höger (rakt fram går också bra att trycka), använd piltangenten på tangentbordet. Nu väljer din Avatar att hålla höger upp för Vulkanen, 150 härliga höjdmeter väntar och sista knäppan, högst upp på denna topp känns, det är brant!!

Väl uppe har du gjort 640 höjdmeter totalt och nu ska du ner samma härliga väg, Avataren kommer hålla höger när du kommer ner för vulkanen, du behöver inte göra annat än att ta dig hem sista 2 kilometerna, fullt ös...

Målgång i samma portal som starten gick i!! Knappt 37 kilometer körda och ca 660 höjdmeter gjorda. 30 km/h kommer bli tufft att fixa, så...! Glöm inte vätska och en gel eller två 

RideON

Ps. Skriv gärna ut banbeskrivningen / HÄR

 

------------------------------------

Fredag 1 December 2017 

ETAPP 3 - Sagan backarna splittar klungan...

IHistorisk sett har det alltid bytts grupper "hej vilt" innan jul, förra veckan var det hela 17 åkare som bytte grupper. Efter etapp 3 är det endast 6 stycken! Helt klart har årets PTdE startande lärt sig att använda "rullen" som man ska, en snabb forcerande klunga vinner tid, har man gått loss i någon backe och är själv med ett gäng bakom märker man snabbt att det är bättre att vänta in och forcera tillsammans!! 

Vem har gjort det bäst då!?
Ja i grupp 5 stormar Team #elitstrand fram, överlägsen ledning, men bakom detta team är det jämt och spännande!

I grupp 4 har en "småkrasslig" Edvin Hagberg tagit hand om 1:a platsen, spännade att se om han kan köra in 17 sekunder och börja jaga sina jämnåriga på riktigt..?

Grupp 3 är alltid en grupp med mycket skifftningar i, Johan Linhart och hårda 14:åringen Edvin Hssselblad har klivit in i grupp 2 efter starka åkningar. Jonte Karlqvist stormar fram, leder nu gruppen, och kan mycket väl ta sig upp i G2 han också nu när första bergsetappen väntar...

Grupp 2 då? Som vanligt jämnaste gruppen! Efter att ha ryckt mycket smart i första spurtpriset fick locket M.Bengtsson med sig J.Pantani på en soloride, den varade ända till de sista backarna på 2:a varvet då nämnde J.Pantani "parkerade" bokstavligt talat i sista backen och "Superwomen H.Granberg" solokört ikapp och förbi!! Superwomen har nu endast 20 sek upp till Loket som inte har mer än 6 sek in till 1:a gruppen!

Grupp 1 håller sig intakt! 
Som ovan nämnt var det extremt lite grupp förflyttningar denna etapp, i Grupp1 var det INGEN!! Detta har aldrig hänt såpass här tidigt så är det verkligen så att denna grupp redan satt sig!??? I gruppen var det taktik på hög nivå, fram till 1:a Saganbacken hängde alla i hop men sedan ville Gomiiz annat och tryckte på rejält. Carl Quintana satt lätt å´ peta näsan när övriga slet som djur för att inte tappa Gomiiz rygg! Ut på 2:a varvet var det uppdelat i 3 grupper där Quintana lekande lätt, lätt T.Boonen rycka å´ trycka ifrån Gomiiz. Quintana och en joker vid namn "Tjockisen" gick snart fram i spets och Gomiiz blev akterseglad. I Sagan backarna för andra gången visade givetvis Quintana var skåpet ska. Bakom dessa herrar var det en hård fight där Adam U.W. verkligen visar gång efter annan att han snart är med i topptrion...

Veckans resultat, Etapp 3 / HÄR

------------------------------------

Torsdag 30 november 2017 

TÄVLINGSPROGRAMMET  - December...

I väntan på att alla 5 grupper ska köra klart veckans Etapp 3 presenterar här December månads Tävlingsprogram...  // HÄR

------------------------------------

Fredag 25 november 2017 

ETAPP 2 - Äntligen igån på allvar...

Vilken vecka det varit! 5 grupper slåss hårt, å´ tur för 17 åkare i övriga grupper att inte Grupp 5 får göra några förfyttningar, för i så fall hade "Team Strand" med Millis i spetsen varit inne i Grupp 2 nu!!! Grattis Millis till superbra körning!! Grattis också till hela gänget i Grupp 5 som verkligen bjöd upp till dans! Kan nog komma bli många intressanta fighter å´ körningar här :
-) 

Mycker snack om styrningar, körningar å´ allmänt! Följ alla kommentarer på Facebook gruppen, PTdE - Pro Tour de Evalds ;-)

 

Etapp 2 och sammanställnng// HÄR

 

------------------------------------

Onsdag 15 november 2017 

ETAPP 2 & 3 - Novembers Tävlingsprogram PTdE 2017/2018

Etapp 1 är klar enligt nedan och det är dax att offentliggöra kommande etapper i november. Årets säsong av PTdE kommer att offentliggöras månadsvis, har mestadels med Zwift att göra då vi först i slutet av varje månad får reda på deras program, vilka banor som är öppna vilken dag helt enkelt. Vi har också fått hintat att det är nytt på gång från Tacx. Och faktiskt idag, onsdag, har det gått ut ett nyhetsmail från nämnda Tacx om att dom släpper en ny programvara, mer info om detta uppdateras på PTdE´s Facebook sida. Vi må se om vi kan få till några licenser till dessa. 

Kommande etapp då! Ja det är Zwift och Watopia som gäller. Watopia är "öppen" alla 5 etapper så det kommer vara fullt med folk på banan! Banan heter ´Road to ruins´. Vill till att våga gå på rätt klunga som kommer ikapp och/eller våga hålla i gruppen man ligger i för att vara så snabb som möjligt i mål. Rullen är viktig för att göra bra tider, det märktes redan i Etapp 1 och på de cyklister som körde i Grupp 3 där det splittrades mest.

Spurtpriset är först över hängbron "högst upp" i djungeln! Så snart träbron går över i grusväg avgörs det. (Manuell avprickning gäller). 

Passa på att träna nu när det är uppehåll denna vecka för snart "smäller det på" igen :-)

Novembers Tävlingsprogram / HÄR

------------------------------------

Söndag 12 november 2017 

PROLOG OCH ETAPP 1 - PTdE 2017/2018

Då var säsongens PTdE igång och givetvis var det överraskningar från start!! Martin Bengtsson tog hand om Prologen före Klubbens Proffs Carl Quintana!! Woooow....

Nytt för i år var att även en 5:e grupp nu finns med, den tillsammans med de reserver som var på plats hade vi över 50 (!!!!!) startande idag, heeeelt otroligt vilket härligt intresse denna "vinterträning" skapat.

11:e säsongen vi kör och aldrig har det rullat på så härligt som denna dag, trots ett fantastiskt deltagarrekord!! Woooow, igen...

Tävlingsledningen vill verkligen passa på att TACKA för en fantastisk dag där MålarSalle, Sahlins Måleri bjöd på både dricka och korv. Evalds fixade kaffe och dagens "prick-över-i-et" stog fam. Strand (LÄS MILLIS) för; -HEMBAKT KAKA!! Mumma :-)

Resultaten da´!? Ja här kommer dom:
(OBS! Ett teknikstrul idag gör att Jocke "Skruvman" kan komma att köra om sin Etapp 1, han har hela kommande vecka på sig...)

PROLOG Grupp 1 till 4
ETAPP 1 Grupp 1 till 4 &/ PROLOG & ETAPP 1 Grupp 5

------------------------------------

Tisdag 7 november 2017 

PROLOG OCH ETAPP 1 - PTdE 2017/2018

Startlistan ligger redo här nedan, missa den inte och läs på reglementet innan söndag!!

Prologen är "platt" och ca 9 km. Åktid 11 - 16 minuter!
Alla är välkomna till start, Reserver(!) viktigt och kul om ni kommer med på morgonen och kör prologen.

Etapp 1 kommer starta upp ca 12:00. Det är Grupp 4 som är först ut. Etappen äger rum i "london" på Zwift och det kommer vara en stängd bana, innebär att det i princip bara kommer vara de 8 i gruppen som är ute på banan samtidigt. Hittar någon utifrån in och vill vara med och köra är hen mer än välkommen!

Kolla in pdf:en för info om Prolog och Etapp 1 // HÄR

------------------------------------

Söndag 5 november 2017 

EN VECKA KVAR TILL START - PTdE 2017/2018

Startlistan är nu helt klar inför kommande söndag. Finns en del reserver dessutom. Kul om alla kommer med på farsdag. Vi kommer samlas på farsdags morgon, ha en genomgång om upplägget och sedan köra prologen. Alla 40 i de 5 grupperna plus reserver kör prologen. Är det så att man delar plats med någon (tillåtet i Grupp 3 till 5) kör båda startande prologen och man bestämmer inbördes vem som tar hand om Etapp 1. Kan du inte vara med på dagen (prologen) så kommer en reserv ta hand om din plats i Etapp 1.

Så snart prologen är gjord bjuder Sahlins Måleri på korv. Nya startlistor inför Etapp 1 görs i ordning och 1:a start ämnar vara igång kl. 12:00

Startavgiften skall vara betald innan Prologen körs. Swish, Cash eller in på ditt klubbkonto är det som gäller.

Mer info under veckan...

Startlista inför prologen och reserver som följer:

Tommy Evaldsson
Carl Ljunggren
Johan Linhart
David Ohlsson
Andreas N. Gomez
Mikael Strand
Anders Sahlin
Magnus Fahlgren

Joakim Kjellander
Monica Evaldsson
Rickard Evaldsson
Adam U. Wictorsson
Per Börjesson
Lennart Fransson
Nicke Svantesson
Kjell Evaldsson

Martin Bengtsson
Jimmy Evaldsson
Stefan Tornberger
Ivanda Eiduka
Anders Leijer
Fredrik Handfast
Fredrik Evaldsson
Niclas Ejderstig

Jonas Karlqvist
Andreas Bäck
Patrik Eliasson
Jonathan Karlqvist
Edvin Hasselblad
Edvin Hagberg
Helen Granberg
Tommy/Max Friberg

GRUPP 5:
Royne Bertelsen
Martin Grehn
Andrea Karlgren
Jesper Eriksson
Lars-Erik Wall
Andreas Wall
Ida Ejdestig
Millis Strand / Elsa Strand

Reserver:

Ulrik/Ida Ossiansson
Jens Johansson 
Jerker Andersson
Rune Bäck 
Risto Erkisson
Per Korpås 
Claes Vinge
Sebastian Kroon
Rune Bäck
Reserv Grupp 5:
Ronnie Hollsten

 

 

------------------------------------

Torsdag 5 oktober 2017 

EN FÖRSTA STARTLISTA INFÖR - PTdE 2017/2018

Vi startar upp säsongen på Farsdag. Nu finns en första startlista klar. Ett SMS eller en kommentar på PTdE Facebook om du känner att det inte funkar att vara med i vinter. Vi har haft 5 återbud sedan förra säsongen men reserverna knackar på dörren :-)

PTdE växer än mer, det blir en Grupp 5. En "fredagsgrupp" med samma villkor och bonussystem som Grupp 4 men skillnaden är att man inte kan komma ur gruppen!! Mer info om detta och övrigt kommer...

En första Startlista / HÄR 

 

Uppdaterad: 22 FEB 2018 21:55
Skribent: Tävlingsledningen PTdE

Sparbanken

evalds

Benders

Bjertorp

skandiaelevator

Kvänums Energi

 

Evalds Bil

evaldsson

Härlingtorp

Ica Sahlins

Jörgensen

KL Maskin

Kvänums Plåtteknik

Kvänums Kök

Kvänums Järn

Lumber & Karle

 

Rotage

Sahlins

Snyggt och Rent

 

Swegon

Tornum

YIT

åkerstedts

Postadress:
Kvänums IF - Cykel
Kvänums IF löp & cykel, Evalds Bil AB / Evalds MTB
53591 Kvänum

Kontakt:
Tel: 0512-92835
Fax: 0512-92732
E-post: This is a mailto link

Se all info