Beställ Klubbkläder! Leverans lagom till kylan...

2017-08-24 22:51
Självklart håller vi i utomhusträningen även denna vinter. Varmare kläder behövs så jackor och byxor finns nu för beställning. Kör du inomhus eller vill vara ute i tid inför våren så kan du givetvis även beställa korta SET.
  • Uppdaterad: 2017-08-24 22:51

SHOPPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN 2 SEPTEMBER

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer Klicka på följande länk:

Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen.

Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link

Med Vänlig Hälsning/Best regards

JONAS GUNNARSSON